'Derde slachtoffer Badr Hari overweegt aangifte'

AMSTERDAM - De man die in december 2011 door Badr Hari mishandeld zou zijn, overweegt alsnog aangifte te doen. Hij heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen om te kijken of dit zinvol is.

Hari zit momenteel vast op verdenking van twee mishandelingen. Eind juli werd bekend dat er een derde slachtoffer zou zijn, een broer van een vrouw die toen een relatie met de kickboxer had. Dat meldt Nieuwe Revu

De man zou in de Kleine Cooldown in de Lange Leidsedwarsstraat in elkaar zijn geslagen. In eerste instantie heeft hij geen aangifte gedaan uit angst voor represailles. De Nieuwe Revu meldt dat hij er alsnog over nadenkt.

Ondanks dat hij nog angst voelt voor vrienden van Hari, overweegt hij te getuigen als dat tot een veroordeling leidt van Hari. Via een woordvoerder laat de man weten dat hij pas gaat beslissen over een aangifte als zijn advocaat terug is van vakantie.

Sensation

Momenteel hebben twee personen aangifte gedaan tegen de 27-jarige Hari. De miljonair Koen Everink zou zijn toegetakeld tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam Arena.

Ook Jeroen van den Berg, eigenaar van club Air in Amsterdam, zegt in elkaar geslagen te zijn door de kickboxer in zijn eigen club. Vorige week werd het voorarrest van Hari verlengd met drie maanden.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie