Sylvie van der Vaart hoeft geen sexy imago

AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart haalt voldoening uit het feit dat er veel meisjes en vrouwen zijn die zich met haar kunnen identificeren. "Véél leuker dan aandacht van loerende mannen."

“Die tijd heb ik wel gehad als bikinibabe in Costa! en met sexy poses in FHM”, schrijft Van der Vaart in haar column in Grazia.

"Dat was wel apart hoor, om als een veroveringsobject gezien te worden. Maar als je eenmaal gelukkig getrouwd en gesetteld bent, who cares?"

De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart, die vooral in Duitsland als presentatrice enorm populair is, kiest er bewust voor om een eigen carrière te hebben en niet alleen maar te shoppen en champagne te drinken.

"Ik ben een vechter. Iemand die haar hart, dromen en ambities najaagt, haar lichaam beschouwt als een body of work (met Doutzen Kroes als inspirator) én haar ziekte overwon", vervolgt ze.

"Ik ben dolgelukkig met de ontwikkeling van mijn carrière; dat ik steeds meer van mezelf kan laten zien. Dus een sexy imago om kerels te behagen? Dank je vriendelijk."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie