Gers Pardoel geeft 'zware liefde' in bed

AMSTERDAM - Als Gers Pardoel bij een dame in bed belandt, streeft hij ernaar een goede indruk bij haar achter te laten. "Ik bedrijf altijd de liefde. Ja."

"Dat wil niet zeggen dat het er niet keihard aan toe kan gaan, hoor", zegt de rapper in de Grazia. "Of ik dat nou terugkrijg of niet. Ik geef altijd zware liefde. Al is het een onenightstand", verzekert hij.

Als het om vrouwen gaat, is Pardoel kieskeurig. "Iemand kan nog zo fucking lekker zijn, als ik haar lichaamsgeur niet trek, houdt het op."

"Vuil onder haar nagels trek ik ook niet", vertelt de rapper aan Grazia. "Dat soort dingetjes zijn voor mij heel belangrijk. Zit dat eenmaal goed, dan is het aan."

Een vrouw moet volgens Pardoel ook wel wat te vertellen hebben. "Je kunt de allerknapste vrouw van de wereld hebben, maar of ze ook iets te vertellen heeft is een tweede. Oké, een lekker wijf met brains is ook nog wel te vinden. Maar dan moet er nog die klik zijn."

Tweede kans

Pardoels relatie ging uit omdat hij het door zijn succes veel te druk kreeg. Onlangs gaven ze hun liefde echter een tweede kans.

"We zijn weer gelukkig samen. Soms is het moeilijk, omdat ik veel van huis ben. Maar het lukt om ons leven op elkaar af te stemmen, al is het niet zo makkelijk als bij een kantoorbaan."

Lees meer over:
Tip de redactie