Rihanna vindt dat Beyoncé anderen onzeker maakt

NEW YORK - Volgens Rihanna kan collega-zangeres Beyonce met een simpele foto het zelfvertrouwen van een hoop vrouwen naar beneden halen.

Dat Rihanna helemaal weg is van de vrouw van Jay-Z is geen nieuws, maar dat wilde ze haar volgers toch nog even meedelen.

Dit weekeind stuurde ze via Twitter een foto van de zangeres naar haar fans. Op het kiekje kijkt Beyonce recht in de camera, haar blonde lokken hangen losjes over haar schouders en ze draagt een sexy glimmende strapless top.

Bij de foto schrijft de We Found Love-zangeres: "Deze foto op zich kan het zelfvertrouwen van een hele natie vernietigen".

Prive

Beyoncé heeft dit weekend nog meer beelden van zichzelf laten zien. De zangeres plaatste een aantal foto's op haar Tumblr-website uit haar eigen privécollectie.

Op de plaatjes is te zien hoe de zangeres vakantie viert met haar vriendinnen, hoe ze relaxt met haar zus Solange en ook plaatste ze een foto van haarzelf op een schommel terwijl haar liefde Jay-Z haar een duw geeft.

Een opvallende foto in de reeks is het kiekje waarop te zien is hoe Beyoncé haar dochter Blue Ivy de fles geeft, de zangers hield haar kindje voorheen liever uit de media.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie