Spice Girls vinden reünie groot succes

RIJSWIJK - De Spice Girls zijn erg tevreden over hun optreden op de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen zondagavond.

Hoewel de geruchten eerder nog gingen dat Victoria Beckham helemaal niet zat te wachten op een reünie met de Spice Girls, laat de voetbalvrouw nu een heel ander geluid horen.

"Deze foto werd genomen vlak na het optreden en ik ben volledig overdonderd. Aan al onze geweldige fans: bedankt, ik hou van jullie", aldus Beckham.

Vlak daarvoor bedankte ze haar collega's ook al. "Ik was een popster voor een avond!! Ik hou van jullie @MelanieCmusic, @OfficialMelB, @GeriHalliwell, @EmmaBunton!! We hebben het gedaan!!." Net voor het optreden twitterde ze dat ze het heel spannend vond.

De Spice Girls gaven zondagavond een optreden tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Ze zongen er twee van hun hits, Spice Up Your Life en Wannabe. De populaire meidengroep ging in 2000 uit elkaar en zeven jaar later deden ze nog een reünietournee.

Feest

Na het optreden ging Beckham naar huis, maar de andere oud-leden van de groep vierden feest tot in de vroege uurtjes met onder meer Liam Gallagher en met de drummer van Muse, Dominic Howard. Zo lieten Mel C en Emma Bunton weten via Twitter.

Melanie Chisholm twitterde een foto van de groep met als bijschrift:: "Happy times!".

Maandag vroeg in de ochtend stuurde ook Bunton nog een foto van het stel. Op het kiekje maakt zanger Gallagher de bekende armbeweging van sprinter Usain Bolt. Daarbij schrijft ze: "Feesten totdat de zon opkomt en Mel heeft haar outfit nog aan".

Lees meer over:
Tip de redactie