Gordon wil meer met Chantal Janzen

AMSTERDAM - Chantal Janzen en Gordon vullen de zaterdagavond bij RTL 4 met de nieuwe show Beat The Best en hoewel de twee eerst nog twijfelden over hun samenwerking, blijkt dat nu een groot succes.

"Echt, ik heb een nieuwe valse zuster", aldus Gordon aan De Telegraaf.

Het duo vreesde dat er een soort onderlinge competitie zou ontstaan. "Maar die strijd is er dus absoluut niet. We zijn beiden ad rem en we verbazen ons over elkaars intelligentie. We brengen de lol in elkaar boven", zo gaat de zanger door.

Ook Janzen is enthousiast over haar nieuwe collega: "Gordon is goudeerlijk en hij heeft het hart op de tong. En wat ik niet verwacht had. Hij laat zich remmen."

X Factor

Omdat Gordon en Janzen het nu zo goed kunnen vinden, kijkt de zanger alvast vooruit. Volgens hem bestaat er een kans dat de presentatie van X Factor te veel kan zijn voor Wendy van Dijk en Martijn Krabbé, omdat zij daarvoor ook al The Voice en The Voice Kids presenteren. "Het zou een idee kunnen zijn om dat door Chantal en mij te laten doen."

Ook programmamaker John de Mol is blij verrast over de chemie tussen de twee. "Waar normaal het presentatiemoment van een nieuwe act het minst spannende moment is in zo'n spektakelshow, is dat nu vaak een hilarisch hoogtepuntje. Ze zijn een ontdekking samen."

De eerste uitzending van Beat The Best wordt op 18 augustus uitgezonden.

Tip de redactie