John Cleese voor vierde maal getrouwd

LONDEN - John Cleese is onlangs voor de vierde maal getrouwd. De 72-jarige Britse komiek huwde de 31 jaar jongere Jennifer Wade tijdens een intieme bruiloft op het Caribische eiland Mustique.

Dat maakte de voormalige Monty Python-ster bekend tegenover het Britse blad Hello!

Cleese noemt in het blad zijn kersverse vrouw een ’lot uit de loterij’ en voegt eraan toe: “Vanaf het eerste moment dat ik haar zag, wist ik dat dit wel eens heel serieus kon worden.” De acteur onthult dat hij ‘tegen de tranen vocht’ tijdens de ceremonie.

In 2008 scheidde Cleese na 16 jaar van zijn derde vrouw, Alice Faye Eichelberger. De scheiding kostte hem destijds 12,8 miljoen dollar.

Daarover zegt hij: “Ik heb nooit gevonden dat er iets fundamenteel mis was met een huwelijk. Ik maakte echter steeds een verkeerde keuze. Ik kan me op dit moment met niemand anders voorstellen dan met Jenny. En dat is opvallend voor mij om te zeggen, zeker gezien mijn historie.”

Twee handen op een buik

Zijn nieuwe vrouw voegt daar aan toe: “We zijn twee handen op een buik. Wanneer mensen ons samen zien, begrijpen ze het direct.” Cleese en de juwelenontwerpster Wade ontmoetten elkaar in 2009 nadat ze aan elkaar werden voorgesteld door gezamelijke vrienden.

Ook voor Wade is dit niet haar eerste huwelijk. Ze was eerder vier jaar lang getrouwd met zakenman Richard Norris. De twee scheidden in 2009.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie