Sanne Vogel dankt carrière aan dik zijn

AMSTERDAM - Actrice Sanne Vogel is vier jaar geleden in een paar maanden tijd 27 kilo afgevallen. Toch heeft dik zijn haar veel opgeleverd, zegt ze in tijdschrift Vega.

"Er was niemand zoals ik, zo’n jong dik meisje", vertelt Vogel. "Ik durfde alles. Ik was volledig schaamteloos op het toneel."

De 28-jarige Vogel vertelt dat ze haar eerste rollen had gekregen omdat ze zo dik was. "Ik was zelfs bang dat ik geen werk zou krijgen als ik zou afvallen."

Uiteindelijk bereikte ze vier jaar geleden een punt in haar leven dat ze klaar was met haar gewicht. "Ik stond op de Parade en probeerde vijf minuten lang een kleine spijkerbroek aan te trekken. Iedereen moest ontzettend lachen. Ik was er klaar mee. Ik wilde ook een keer leuke kleren aantrekken"

Flirten

Wat Vogel een leuke bijkomstigheid van het afvallen vond, is dat er opeens veel meer met haar wordt geflirt. "Opeens lag ik goed in de markt. Bij bepaalde mannen was ik verbaasd dat ze geïnteresseerd in me waren. Omdat ik ze heel knap vind en goed in wat ze doen."

"Ik heb regelmatig vriendinnen gebeld en geroepen: wat er nu is gebeurd! Ik kon me niet voorstellen dat ze me leuk vonden."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie