AMSTERDAM - Kristen Stewart wil dat Robert Pattinson het eiland bezoekt waar het koppel voor het eerst samen op vakantie ging.

Dat meldt Now Magazine.

Volgens de bron 'smeekt' Stewart Pattinson om haar te ontmoeten op het eiland 'zodat ze hem ervan kan overtuigen dat het vreemdgaan iets eenmaligs was'.

"Het lijkt erop dat hij zal toegeven. Kristen is nog steeds zijn wereld", aldus de bron.

De actrice hoopt volgens een bron dat Pattinson 'zich bedenkt' als hij het eiland bezoekt. "Ze hoopt dat hij daar wordt herinnerd aan de dingen die ze samen hebben doorgemaakt. En vooral ook hoe mooi dat was."

Het eiland werd door Stewart en Pattinson eerder genoemd als 'perfecte trouwlocatie', aldus de bron.

Affaire

Stewart werd een aantal weken geleden betrapt met regisseur Rupert Sanders. De twee werden gefotografeerd tijdens een ontmoeting. Sindsdien heeft Pattinson zich zo veel mogelijk teruggetrokken en zijn hij en Stewart niet meer samen gezien.

Pattinson zal 15 augustus zijn eerste interview sindsdien geven bij Goodmorning America. Het is nog onduidelijk of hij iets zal los laten over het vreemdgaan van zijn vriendin.

Rupert Sanders

Sanders zou volgens vrienden gezegd hebben dat zijn affaire met Stewart 'de grootste fout van zijn leven' was. Hij en zijn vrouw Liberty Ross zouden geen contact meer hebben gehad sinds naar buiten kwam dat Sanders vreemd was gegaan.