LOS ANGELES - Bobbi Kristina Brown heeft de wereld duidelijk willen maken dat zij en Nick Gordon nog steeds gelukkig zijn samen. 

Diverse Amerikaanse media beweerden de afgelopen tijd dat de twee uit elkaar zouden zijn. Via Twitter laat de dochter van wijlen Whitney Houston weten dat dit onzin is.

Het is niet duidelijk of de 19-jarige Brown en haar 22-jarige ‘geadopteerde’ broer ook hun geplande bruiloft doorzetten. Het stel verloofde zich in maart, maar diverse bronnen rond de twee meldden dat ze hun verloving hadden verbroken. Wellicht dat dit de geruchtenmolen van een mogelijke breuk op gang bracht.

Liefde

Brown tweette donderdag in ieder geval dat alles koek en ei is tussen haar en Nick. Ze schreef de volgende tekst met een bijgaande foto: “Het gaat goed met ons. We zijn gelukkig en zoals jullie kunnen zien, de liefde is er altijd. Ik hou van je.”

Vervolgens schreef ze een bericht aan Gordon: “Onze liefde was nooit bedoeld om voor anderen te begrijpen. Alleen voor ons. Ik hou van je. Maak je geen zorgen, alles komt goed.”

Adoptie

Houston, wiens levenloze lichaam in februari werd aangetroffen in een hotelkamer in Beverly Hills, nam Gordon tien jaar geleden in huis toen zijn vader de bak in moest. De adoptie is echter nooit officieel gemaakt.

Sinds de dood van Houston nam de relatie tussen Brown en Gordon serieuze vormen aan. Een vriend verklaarde onlangs: “Nick is altijd erg beschermend geweest ten opzichte van Kristina. Ze zoeken de grens tussen een platonische en een romantische relatie.”