ROTTERDAM - Constanza Breukhoven werkt als telefoniste bij een sekslijn. Daarover vertelt de adoptiedochter van Connie en Hans Breukhoven in het AD.

Constanza (36) wacht op het vonnis in hoger beroep in de zaak over een inbraak in de villa van haar ouders. Het Openbaar Ministerie heeft 10 maanden gevangenisstraf tegen haar geëist. De uitspraak is op 8 augustus.

In het AD vertelt ze dat haar leven is veranderd in "een hel" sinds ze in verband wordt gebracht met de diefstal van horloges, geld en aandelen.

"Grootste nadeel is dat ik waarschijnlijk de rest van mijn leven geen gewone baan meer kan vinden. Elke sollicitatie loopt stuk. Dus heb ik noodgedwongen een baantje aanvaard waarbij mijn bekende naam en achtergrond geen rol spelen."

Webcamgirl

Het gerucht dat ze als webcamgirl zou werken, noemt Breukhoven "belachelijke kwaadsprekerij". Het werk als telefoniste bij een sekslijn vindt ze "best leuk". Ze kan de pikante telefoontjes combineren met andere dingen.

"Ik doe soms gewoon de huishouding tijdens zo'n gesprek. De afwas, de strijk of iets anders. Laatst heb ik zelfs de hele badkamer gesopt tijdens een gesprek dat een beetje uitliep."

Cassatie

Breukhoven kondigt nu al aan in cassatie te gaan als ze volgende week woensdag wordt veroordeeld in de zaak rondom de zaak van de kluisroof. "Als ik word veroordeeld, ga ik bij de Hoge Raad in cassatie tegen de beslissing van het gerechtshof", vertelt Constanza in het AD.

Constanza's kinderen, Soraiya (5) en Semmy (4), worden deels onderhouden door oma Connie, bij wie de kleintjes lange tijd woonden. Mocht Constanza toch achter tralies verdwijnen, gaan Soraiya en Semmy mogelijk weer naar oma.

"Mijn kroost kan altijd nog naar mijn ex. En als ook hij de bak in moet voor zijn vermeende rol in de kluisroofzaak, dan kunnen de kinderen wat mij betreft altijd weer een tijdje bij oma Connie wonen."