HILVERSUM - Olcay Gulsen voelt zich behoorlijk aangevallen. In het weekblad Privé staat een artikel waarin ze naar eigen zeggen wordt afgeschilderd als een grote leugenaar. 

"Het voelt als een persoonlijke aanval", zo vertelt Gulsen aan RTL Boulevard. "Ik heb altijd zo hard gewerkt en dan zit je hier niet op te wachten", aldus het gezicht van modemerk Supertrash.

"Als ik nou echt iets fout zou hebben gedaan dan kon ik het nog begrijpen, maar mijn succes komt door heel hard werken en daarom vind ik deze verhalen extra erg."

Ondanks het feit dat Gulsen en Edgar Davids onlangs hun relatie verbraken, zochten de twee wel contact na het verschijnen van het artikel. "Edgar was een van de eersten die mij belde, hij vindt het heel erg voor me."

RTL Boulevard belde ook nog even met het weekblad, maar volgens hen klopt het verhaal. Zij kwamen in contact met een tipgever die ze nieuwe informatie vertelde over Gulsen.

In het artikel worden verschillende beweringen en uitspraken van het model in twijfel getrokken. Zo zou ze zich een niet-bestaande award toedichten, zegt ze een studie te hebben gevolgd maar dat zou niet waar zijn en ook over haar merk Supertrash zouden een hoop leugens zijn verteld. 

Quote trok eerder ook al uitspraken van Gulsen in twijfel.