LONDEN - Kristen Stewart en Rupert Sanders hadden geen kortstondige affaire met elkaar. In tegendeel, zo vertelt de zwager van Rupert.

"Het begon toen ze op de helft waren met de opnames van Snow White and the Huntsman tot aan vorige week", aldus de broer van Ruperts vrouw Liberty, aan The People.

De actrice vertelde zelf in een verklaring dat haar affaire een "eenmalige misstap was", maar de broer van Liberty ontkent dat. Ook neemt hij het op voor zijn zus.

"Zij offerde veel op voor haar relatie, omdat ze dacht dat dat het waard was." Toch probeert haar broer om naar de toekomst te kijken. "Misschien kan het goed uitpakken. Liberty twijfelde al een tijdje over haar relatie. Het komt wel goed met haar."

Veel spijt

Eerder deze week liet Kristen weten veel spijt te hebben van haar actie. "Deze eenmalige misstap heeft het allerbelangrijkste in mijn leven in gevaar gebracht, de relatie met de persoon van wie ik het meeste hou en die ik meer dan wie dan ook respecteer, Rob."

De affaire kwam naar buiten doordat er foto's van de actrice en de regisseur naar buiten kwamen waarop te zien is dat de twee het samen erg gezellig hebben. Kristen had al 3 jaar een relatie met Twilight-collega Robert Pattinson.

De geruchten gaan dat hij het haar niet kan vergeven, hij heeft daarom het huis waarin zij samen woonden verlaten. Ook Rupert heeft een relatie, hij is getrouwd met Liberty Ross, en met haar heeft hij 2 kinderen.