LOS ANGELES - De bedrogen Robert Pattinson wil graag weten wat er nu precies is voorgevallen tussen Kristen Stewart en regisseur Rupert Sanders, met wie ze hem heeft bedrogen.

En die informatie wil hij krijgen in een serieus gesprek van man tot man met Sanders.

Dat zegt een bron tegen RadarOnline.com. Deze week doken foto’s op van de 22-jarige Stewart en de 41-jarige regisseur, die het samen heel gezellig leken te hebben.

Stewart bracht daarop een verklaring uit waarin ze liet weten heel veel spijt te hebben van haar misstap. Pattinson vertrok toen uit de gezamenlijke woning van het koppel.

Vertrouwen

"Kristen heeft zijn vertrouwen al beschaamd en hij denkt niet dat ze hem precies zal vertellen wat er zich heeft afgespeeld tussen haar en Rupert. Die heeft een gezin dat hij bij elkaar wil houden en Robert denkt dat hij daardoor eerder de waarheid zal vertellen", aldus een bron.

"Robert is er nog niet klaar voor om met Kristen te praten, het is nog te pijnlijk allemaal. Dus wil hij naar Rupert", voegt de insider eraan toe. Pattinson en Stewart ontmoetten elkaar drie jaar geleden op de set van de eerste Twilight-film en hadden sindsdien een relatie.