AMSTERDAM - Badr Hari sloeg vorig jaar december in Amsterdam nog een ander slachtoffer in elkaar.

Dat meldt Het Parool zaterdag.

Het zou gaan om een broer van een vrouw die een relatie had met Hari. De 27-jarige kickbokser zou de man in de Kleine Cooldown in de Lange Leidsedwarsstraat in elkaar hebben geslagen.

De man kreeg verschillende klappen en een kopstoot en liep serieuze verwondingen op. Hij heeft geen aangifte gedaan van de vechtpartij uit angst voor represailles, zo meldt een ingewijde. De recherche hoopt dat het slachtoffer alsnog aangifte wil doen.

Reactie

De advocaat laat weten 'graag een reactie te geven'. Dit kan echter niet, omdat Hari volledige beperking heeft opgelegd gekregen door justitie.

Zowel zijn advocaat als jusitie en het Openbaar Ministerie mogen niets loslaten over de zaak.

Vastgehouden

Woensdag meldde Hari zich bij de politie en werd aangehouden. De kickbokser werd gezocht voor mishandeling van miljonair Koen Everink tijdens dancefeest Sensation in de Amsterdam Arena.

Het slachtoffer liep in een skybox van het stadion zwaar been- en gezichtsletsel op. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis.

Maandag werd bekend dat ook eigenaar Jeroen van den Berg van club Air in Amsterdam aangifte doet tegen Badr Hari. Hij zegt vorig jaar in zijn eigen club bij het Rembrandtplein door Hari in elkaar te zijn geslagen.