LOS ANGELES - Nooit eerder had Jessica Biel het over haar verloofde als ze het over Justin Timberlake had. Maar in de Jay Leno Show kwam ze er deze week voor het eerst voor uit.

Pratend over een tripje naar Puerto Rico vertelde ze dat ze daar haar verloofde had opgezocht. Timberlake is daar bezig met opnames voor de film Runner Runner die volgend jaar uitkomt.

Biel vierde er vakantie en haalde haar duikbrevet. Ze is graag onder de waterspiegel. ''Het is zo vredig onder water. Niemand die tegen je praat, niemand die je lastig valt. Alleen de vissen vormen gezelschap'', vertelde ze.

Naar verluidt zijn Biel (30) en Timberlake (31) sinds Kerstmis verloofd, maar ze brachten dit nooit officieel naar buiten en praatten er nimmer over in het openbaar.

De brunette werd donderdag in Los Angeles gespot met een gouden hangertje om haar hals met daarop de naam van haar geliefde, zo bewijzen foto's.

Zoetigheden

In de Jay Leno Show vertelde Biel ook over haar liefde voor het bakken van zoetigheden en dat ze graag, net als haar beroemde verloofde, een eigen restaurant wil. Toch moet ze nog wel wat recepten oefenen. ''Bakken is erg mathematisch en ik ben erg slecht in wiskunde.''

Jessica Biel noemt Justin Timberlake verloofde