LOS ANGELES - Charlize Theron is furieus op haar Snow White and the Huntsman-collega Kristen Stewart.

"Charlize is heel close met Liberty, de vrouw van Rupert, en ze kan niet geloven dat Kristen dit heeft gedaan", zo vertelt een bron aan Radaronline over de affaire tussen Stewart en regisseur Rupert Sanders.

"Tijdens de opnames van de film voelde ze zich als een oudere zus van Kristen. Ze gaven elkaar veel advies", gaat de ingewijde verder. "Ze vertrouwde haar ook haar adoptieplannen toe en ze twijfelde zelfs om Kristen te vragen als peettante van haar kindje."

Ondanks het feit dat de twee dus behoorlijk close waren, wist de Zuid-Afrikaanse actrice niks van de affaire tussen Rupert en haar vriendin. "Daardoor voelt ook zij zich nu bedrogen."

Tweestrijd

De 36-jarige Theron zit nu in een lastige tweestrijd. Volgens de bron voelt ze aan de ene kant veel sympathie voor Liberty, maar aan de andere kant geeft ze ook veel om Stewart.

Deze week kwamen er foto's naar buiten waarop Kristen en regisseur van Snow White and the Huntsman Rupert Sanders heel intiem te zien zijn. Beiden hebben alleen al een andere relatie. Kirsten heeft een relatie met Twilight-collega Robert Pattinson en Rupert heeft twee kinderen met zijn vrouw Liberty.