AMSTERDAM - Estelle weigerde kids van Ruud Gullit, LUV-zangeres aan bedelstaf, vrolijk huwelijk collega Berget, Trijntje Oosterhuis in tranen en Sandra Schuurhof in afdankertje Prinses Annette. Lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Estelle Cruijff heeft met vriendje Badr Hari niet bepaald de hoofdprijs binnen gehaald. De kickbokser is opgepakt omdat hij twee mannen gemolesteerd zou hebben. Estelle wordt mogelijk opgeroepen om te getuigen, omdat zij bij de vechtpartijen aanwezig was. Lekker mannetje hoor.

Symbolisch zijn de foto's in Privé. Estelle en Badr waren saampjes naar Parijs. Daar hingen ze een hangslotje aan een brug over de Seine. Het sleuteltje werd in de rivier gegooid. Zogenaamd symbolisch, 'omdat ze altijd bij elkaar blijven'.

Maar in dit geval symbolisch voor de celstraf die Badr boven het hoofd hangt. Voor hem gaat de celdeur ook op slot.

Estelle’s contactverbod

Het blijkt trouwens dat Estelle zelf helemaal niet zo’n lieverdje is. In Story vertelt ex-man Ruud Gullit dat zij altijd de bezoekjes van zijn andere kinderen heeft gesaboteerd. Hij heeft er 6, bij 3 vrouwen. De twee van de Italiaanse Cristina Pensa zag Ruud eigenlijk nooit.

Volgens Ruud wilde hij al zijn kinderen dolgraag in Amsterdam uitnodigen, maar 'daar was de situatie niet naar' drukt hij het uit. En: 'Ik wil er niet tot in detail over uitweiden'. De kids die hij met Estelle heeft hadden hun halfbroer- en zus uit Italië dan ook nog nooit gezien.

Ruud zat nu een week met alle zes in hun appartement op Ibiza. De foto’s tonen één grote gezellige familieboel, maar met één weekje ‘vadertje’ spelen, haalt Ruud vast niet alle schade van jaren in.

Viola helpt José

José Hoebee van LUV heeft het zwaar. Haar man overleed en liet haar zonder een cent achter. Ze moet zelfs per direct haar huis in België uit. Showbizz-collega Viola Holt tipte de zangeres over een nieuwe woning.

Vlak na het overlijden van haar man staat José nu verhuisdozen in te pakken om naar het veel kleinere huisje in Muiderberg te verkassen. 'En dan huursubsidie en een uitkering aanvragen' laat haar zoon weten aan Privé. Zo diep kan een mens dus zinken. Eerst een gevierd zangeres, nu als alleenstaande moeder in de bijstand.

Lekker huwelijk

Berget Lewis is getrouwd en iedereen mag het weten. De volumineuze donkere zangeres had een bruiloft met alles er op en er aan zien we in Party. Jurk met ruches en gigantische sleep? Check! Big hair met tiara? Check! Echtgenoot met witte schoenen? Check! Matching paars geklede bruidskinderen? Check!

Berget was ooit de achtergrondzangeres van Trijntje Oosterhuis. Maar sinds haar 'gouden strot' is ontdekt, staat ze zelf vooraan bij de microfoon. Natuurlijk was Trijntje ook aanwezig, zonder echtgenoot Sander. Die schijnt een affaire te hebben en hun huwelijk staat op springen.

Moedig van Trijntje om dan zo vrolijk te lachen op andermans bruiloft, terwijl je eigen huwelijk in puin ligt.

Geleend van prinses?

Presentatrice Sandra Schuurhof deed jarenlang de verslaggeving over het Koninklijk Huis. Voor RTL-4 reisde ze Maxima achterna, keek wat Beatrix deed en was op alle 'Royal events' aanwezig. Voor haar werk heeft ze dan ook een goedgevulde kledingkast.

Maar in Party draagt Sandra hetzelfde jurkje als Prinses Annette (van Bernhard junior). 'Wie kocht het jurkje eerst?' vraagt het blad zich af. Wij vragen ons af of Sandra de jurk überhaupt wel zelf heeft aangeschaft. Misschien staat ze op zo’n amicale voet met deze prinses dat ze af en toe een greep uit haar koninklijke kledingkast mag doen?

Reinout vindt geen dansers

Op de cover van Weekend een foto van cabaretier Youp van ‘t Hek. In danspak, met een ballroomdanseres aan de hand. Hoe is het mogelijk, Youp reageerde fel op de vraag of hij mee wilde doen met Dancing with the Stars. Hoe haalde men het in zijn hoofd hém voor dat programma te vragen, spuwde hij giftig.

De foto blijkt een montage. Weekend schrijft dat producent Reinout Oerlemans helemaal geen BN’ers kan vinden voor zijn dansprogramma. Onder andere Maureen du Toit, Sebastiaan Labrie en Rob de Geus hebben allemaal vriendelijk bedankt. Ze krijgen maar 1.500,- euro per aflevering en daarvoor moeten ze vele uren trainen.

Geen aantrekkelijke schnabbel, en daarom zegt iedereen 'nee' tegen Reinout. Die zal wel op zijn neus kijken: hij is één van de machtigste producenten in omroepland en wordt nu telkens botweg afgewezen.