LOS ANGELES - Het spijt Kristen Stewart ontzettend dat ze Robert Pattinson heeft bedrogen met de regisseur van Snow White and the Huntsman.

Dat valt te lezen op TMZ. De 22-jarige actrice werd vorige week vastgelegd op de gevoelige plaat terwijl ze het wel erg gezellig maakte met de 41-jarige Rupert Sanders. Ook hij was trouwens bezet. Sanders is getrouwd met het Britse model Liberty Ross en heeft zelfs twee kinderen met haar.

Stewart heeft de affaire inmiddels toegegeven. "Het spijt me enorm dat ik zoveel pijn heb veroorzaakt bij de mensen die dicht bij me staan", zegt ze schuldbewust. "Deze eenmalige misstap heeft het allerbelangrijkste in mijn leven in gevaar gebracht, de relatie met de persoon van wie ik het meeste hou en die ik meer dan wie dan ook respecteer, Rob."

Spijt

"Ik hou van hem, ik hou van hem, het spijt me zo", vervolgt de Twilight-ster. Het is niet bekend of Pattinson bereid is om haar te vergeven. TMZ krijgt hem vooralsnog niet te pakken.

Ook Sanders toont berouw. "Ik maak me erg veel zorgen over wat ik mijn familie heb aangedaan", laat hij weten. "Mijn prachtige vrouw en geweldige kinderen zijn alles wat ik heb. Ik hou met heel mijn hart van ze. Ik hoop dat we hier samen uitkomen."