AMSTERDAM - Realityster Snooki gaat bevallen in het bijzijn van camera's. De beelden worden echter niet uitgezonden op televisie.

"Dat wil Jionni niet", vertelt Snooki over haar verloofde. "Hij wil dat we dit privé houden." Nicole 'Snooki' Polizzi moet in september bevallen van haar eerste spruit, zoontje Lorenzo.

"Ik wil het voor mezelf vast laten leggen", vertelt Snooki over de bevalling aan entertainmentzender E! Polizzi, die bekend werd dankzij haar deelname aan Jersey Shore, is over zes weken uitgerekend.

Ze weet al dat ze een zoontje krijgt, dat Lorenzo gaat heten. "De beelden zijn ook voor hem. Als hij een jaar of 16 is, kan ik hem in verlegenheid brengen door de video te laten zien aan zijn vrienden."

2013

Nadat Polizzi ontdekte dat ze in verwachting was, ging haar vriend Jionni LaValle op zijn knieën. De twee zijn voorlopig nog niet van plan om in het huwelijksbootje te stappen. Volgens Snooki vindt de bruiloft niet voor het najaar van 2013 plaats.

Toch weet de realityster al precies hoe haar trouwdag eruit gaat zien. "Ik ga gewoon voor een traditionele witte trouwjurk, maar de bruidsmeisjes dragen een luipaardprint. En de zaal waar de receptie plaatsvindt, wordt ook wit met luipaardprint."

Drie kinderen

Snooki weet ook al wat er daarna gaat gebeuren. De realityster wil nog drie kinderen. Die komen er voorlopig nog niet, biecht ze op. Oefenen op het maken van kinderen is er momenteel ook niet bij. "We hebben nu geen seks. Het is gewoon raar en erg oncomfortabel."