AMSTERDAM - Rihanna en Chris Brown zijn toch niet weer bij elkaar. De verhalen dat de twee weer een stelletje zijn en samen op vakantie zijn kloppen volgens Browns woordvoerder niet. 

"Chris Brown en Ludacris zijn in Frankrijk om een clip op te nemen voor het album van Swizz Beat", vertelt hij aan de Amerikaanse entertainmentsite Hollyscoop.

"Zijn vriendin Karrueche is er ook en ze heeft nog steeds een relatie met Chris." De geruchten over Rihanna en Chris Brown ontstonden onder meer door een aantal foto's. Zowel de zangeres als de zanger zijn in Saint Tropez gesignaleerd met de gepensioneerde basketballer Magic Johnson.

Twitterberichten

Bronnen beweerden vervolgens dat Rihanna en Brown samen op vakantie waren. Ook stuurden beide muzikanten Twitterberichten, die de roddels aanwakkerden. "Gisteravond was geweldig", twitterde Rihanna maandag. "Je hebt geen man nodig die van je houdt, je hebt een man nodig die je waardeert."

Rihanna liet eerder weten dat ze bang was om opnieuw verliefd te worden. De 24-jarige zangeres vindt het moeilijk om zich open te stellen voor een nieuwe man, omdat ze in het verleden diep werd gekwetst. Ze werd in 2009 in elkaar geslagen door de 23-jarige Brown, waarna ze de relatie verbrak.