HILVERSUM - Badr Hari denkt dat er duidelijkheid komt rondom zijn situatie als hij binnenkort met de politie gaat praten. 

Dat vertelt de kickbokser aan RTL Boulevard.

Twee mensen hebben onlangs aangifte gedaan tegen de vechtsporter.

"Ik zit in een film", vertelt hij aan het programma. "Maar ik ben blij dat die afspraak staat voor verhoor. Dan is het tijd om de opheldering te geven die nodig is. Want ik denk dat het gewoon heel lang onduidelijk is geweest voor iedereen."

Het is nu tijd voor duidelijkheid, geeft Hari aan. "En daar ben ik blij mee. Of de beschuldigingen terecht of onterecht zijn, dat is straks aan de politie om allemaal uit te zoeken. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik daar heel veel duidelijkheid in kan geven."

Perfect

De kickbokser zegt het heel belangrijk te vinden om zijn emotie niet de vrije hand te geven. "Ik wil alles wel uitschreeuwen. Ik heb sowieso wel m’n mankementen en mijn fouten en die zal ik denk ik ook altijd behouden. Ik denk dat niemand perfect is. Maar ik ben niet de Badr waarover geschreven wordt. Weet je, ik ben een mens en ik heb emoties. Ik heb ook verdriet en ik heb pijn en paniek en ik heb een reactie. Die heb ik ook allemaal."

Hari zegt verder  te denken dat het voor alle betrokkenen heel heftig is. "Ik ben heel opgelucht dat er een moment van duidelijkheid komt en dan is het zoals het is. Dan weet iedereen hoe het zit en dan is de rook, hoe iedereen het noemt, weg, en dan is er duidelijkheid."