AMSTERDAM - Marly van der Velden zou niet zomaar met iemand het bed in kunnen duiken. De GTST-actrice moet wel echt gevoel hebben voor een man.

"Ja, ik ben best braaf, ik was al jong gefocust op mijn carrière en als ik een doel heb, laat ik me niet afleiden", vertelt Van der Velden aan Grazia.

"Het is dan fijn om thuis een veilige haven te hebben, want als ik me ook nog eens druk moet maken over mijn liefdesleven, word ik gek in mijn hoofd."

De GTST-actrice is al een tijdje gelukkig met haar vriend Mike Meijer, die wat ouder is dan zij. “Ik hoef niemand meer van mijn eigen leeftijd. Doe mij maar een echte man, iemand bij wie ik me veilig voel. Niet zo’n jongetje dat omvalt als ik een keer tegen hem aan stoot”, aldus de actrice.

"Mijn vriend is nu 32 en ik vind het wel relaxed dat hij zijn wilde tijd al heeft gehad. Ik ben zelf ook volwassener dan de meeste meiden van 24."

Stout

Toch heeft ze ooit wel eens iets stouts gedaan op mannengebied. "Ik heb weleens met iemand gezoend voor geld", geeft ze toe. "Het was tijdens het uitgaan in Hilversum. Die gast was op pad met collega’s en riep: 'Dat durf je toch niet.' Zoiets moet je tegen mij dus niet zeggen hè, want dan doe ik het juist."

"Ik kreeg er 400 euro voor, dat heb ik gedeeld met mijn vrienden. De volgende dag heb ik wel meteen mijn moeder gebeld, omdat ik me er toch een beetje raar over voelde."