LOS ANGELES - Het doet Demi Moore (49) ongelooflijk veel pijn dat haar ex Ashton Kutcher een nieuwe vlam heeft.

Dat vertelt een anonieme bron aan RadarOnline.

Kutcher (34) zou tot over zijn oren verliefd zijn op actrice Mila Kunis (28) en onlangs werden de twee zoenend vastgelegd.

"Demi is er kapot van Ashton zo snel alweer iemand anders heeft en dat hij met Mila aan het daten is", zegt de ingewijde. "Ze heeft het er echt heel erg moeilijk mee."

Gevoel

"Demi vond het minder erg dat Ashton haar bedroog omdat hij geen gevoel voor die meisjes had. Met Mila heeft hij een echte relatie en dat vindt ze verschrikkelijk", vervolgt de bron.

"Ze kan het gewoon niet aan om op foto's te zien hoe hij met haar zoent. Demi hield echt van Ashton, ook al was hun huwelijk zeker niet perfect. Het voelt als een mes in haar hart om hem te zien met een vrouw die zoveel jonger is dan zij."

Kwetsbaar

De band met haar drie dochters lijdt ook nog eens onder de breuk met Kutcher. "De meiden zijn allemaal bevriend gebleven met Ashton en dat maakt Demi woedend. Ze is heel kwetsbaar nu. Door de ruzies met haar dochters en het gedoe met Ashton en Mila maakt iedereen zich heel erg zorgen om haar."

Moore en Kutcher zetten in november vorig jaar een punt achter hun huwelijk. Ze waren ruim zes jaar getrouwd. Na de breuk stortte Moore compleet in.