Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Idols kandidaat letterlijk met de billen bloot ging, Vanessa lelijk ten val kwam, deejays de moderne grootverdieners zijn, er nog een Idols-roddeltje valt te melden en modelletje Touriya Haoud misschien last van kapsones heeft? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Dat je 'met de billen bloot' moet als je als kandidaat meedoet aan Idols, heeft finalist Ron wel heel erg letterlijk genomen. Weekend deed een onderzoekje naar het 'zuivere verleden' van de deelnemers en stuitte zowaar op 2 leden met een blootverleden. Het gaat om Marlies, die te zien was op foto's van een stoeipartij in een toilet en om Ron. Die laatste heeft vaak gewerkt als blootmodel en hij poseerde onder andere voor een homosauna.

Weekend toont de foto en precies op de plek van Ron's bibs, is een censurerend sterretje getekend. We vragen ons af of dit bij de campagne hoorde of dat Weekend de foto heeft 'gekuist'? Wij vinden de combinatie blote billen en homosauna best pikant en we vragen ons af of dit de carrière van Ron in de weg zal staan. Want tienermeisjes willen wegzwijmelen bij een idool en iemand van de homosauna voldoet nou niet bepaald aan dat beeld.

Jetset in de sneeuw

'Een biertje kost er acht euro en boodschappen worden gedaan in auto's van een half miljoen euro. Kortom: welkom in Lech, het Oostenrijkse skistadje.' schrijft Weekend. En wie gaat daar natuurlijk op wintersport? Juist: de Breukhoventjes. Vanessa huurde er een riant chalet om met man en 2 kids lekker te gaan skiën.

Helaas werd ze op een van de eerste dagen door een brute snowboarder omver geduwd en kwam ze ten val. Ze bleek een kruisband gescheurd te hebben en kon niet meer skiën. Leunend op een stok moest ze zich verder voortbewegen, iets dat natuurlijk absoluut niet glamoureus is. Wat zal Connie balen. Niet alleen vanwege de val maar ook omdat ze nu al haar nieuwe ski-outfits en bijpassende bontlaarsjes niet kon showen.

De Frogertjes waren er ook en zij werden alvast gevolgd door het camerateam. Binnnenkort verschijnt er van hen een reality-soap à la De Bauers. Ook Estelle en Ruud Gullit stonden in de sneeuw, net als 'Breekijzer' Pieter Storms, Anita Meyer en Ivo Niehe. Kortom: ons kent ons op de Lechse piste.

Duur praatje

Wat verdient een deejay? Veel! Tenminste, als je Edwin Evers of Robert Jensen heet. Story zette even op een rijtje wat de vijf populairste deejays van tegenwoordig verdienen en dat is niet mis. Voor een paar uur per dag door de microfoon praten krijgt Gordon -de laagste in rang- 600.000 Euro. Een leuke nummer vier is Jeroen van Inkel, van wie wordt gezegd dat hij aan de drugs is verslaafd. Hij schrijft jaarlijks 750.000 Euro bij op zijn rekening. Ruud de Wild is goed voor 800.000 Euro per jaar en zit daarmee op de hielen van Robert Jensen. Maar de absolute topper is Edwin Evers. Hij zou ruim 1 miljoen Euro per jaar verdienen met zijn 'Evers staat op' op Radio 538. En dat voor een paar uur werken per dag!

Mol in Idols

Idols kandidaat Boris zou een 'mol' in de organisatie zijn. Volgens Story beweren 'boze tongen' dat hij ingehuurd zou zijn door columnist Nico Dijkshoorn. Dat is overigens dezelfde man die op tv door Patty Brard werd uitgescholden omdat hij een gemene column over haar had geschreven. Dijkshoorn wil de juryleden van Idols een vals koekje van eigen deeg geven en heeft iemand ingehuurd met een fantastische stem en de juiste looks.

Tijdens één van de uitzendingen zou deze mol op niet mis te verstane wijze zijn mening geven. Maar in dat licht bezien is niet alleen Boris, maar èlke kandidaat nu natuurlijk verdacht. Boris en zijn mede-kandidaten zijn er volgens Story van overtuigd dat het om een publiciteitsstunt van Dijkshoorn gaat. De rodel geeft een leuke extra dimensie aan het programma. Toch maar weer kijken deze week…

Shouf shouf…geen Touriya

Met veel tromgeroffel werd fotomodel Touriya Haoud aangekondigd als actrice in de film Shouf shouf Habibi (dat iets van 'kijk kijk schatje' betekent). Model turned actress, het komt in Amerika vaker voor. Maar Touriya bracht het er goed vanaf en de kritieken op de film waren mild, zo niet lovend. Toch beseft Touriya dat je niet zo snel van acteren kunt leven en ze werkt er dan ook veel bij als model. Ook in het buitenland, in een spotje voor een telecombedrijf en voor kledingmerk Replay.

Het gaat om het tv-spotje: Touriya vertelt trots dat ze de opvolgster is van Naomi Campbell, en in een ander spotje acteert ze zelfs met Sophia Loren. Volgens Party zegt ze dat ze in Italië een held is en niet meer gewoon over straat kan. Party heeft echter het tv-filmpje opgezocht op de site www.mokkels.nl (nieuwe spot) en lacht zich een breuk. Het blijkt om een minimaal bij-rolletje te gaan! 'Als je goed kijkt, zie je dat onze Touriya ook nog ergens in het publiek voorbijflitst. Het is gênant dat ze zich de opvolgster van Naomi Campbell noemt terwijl ze amper in beeld is', lezen we. We gaan nú meteen op de site kijken of we 'zoef zoef Touriya' voorbij zien flitsen.