AMSTERDAM - Micky Hoogendijk lijkt geen genoeg te krijgen van haar bruiloft. De blondine trouwde maandag voor de tweede keer met Adam Curry, maar wil die trouwerij overdoen.

Dit keer moet stiefdochter Christina Curry wel bij de huwelijksvoltrekking zijn. "Er zijn geen woorden voor hoeveel we je hebben gemist", twitterde Micky dinsdag naar Christina.

"Laten we het nog een keer doen." Christina miste de Amsterdamse bruiloft van haar vader en Hoogendijk omdat haar paspoort was gestolen. De 21-jarige dochter van Adam Curry en Patricia Paay kon daarom de Verenigde Staten niet uit.

Plakboek

Hoogendijk en Curry werden op hun bruiloft verrast met onder meer een plakboek. "Ik blader door het boek dat we van familie en vrienden kregen. Oude foto's, mooie en grappige woorden", beschrijft Hoogendijk haar huwelijkscadeau. "Liefde is alles wat je nodig hebt."

Hoogendijk en Curry trouwden in april stiekem in Las Vegas. Om het huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig te maken, deden ze de trouwerij maandag dunnetjes over in Amsterdam. De twee, die elkaar drie jaar geleden leerden kennen, trouwden op een boot.

De kersverse bruid koos voor haar trouwdag in Nederland voor een vintagejurk. Die viel duidelijk in de smaak bij haar man. "En ze daalde uit de hemel neer", schreef de bruidegom bij een foto van de bruid. "Dromen komen weldegelijk uit", reageerde zijn vrouw.