AMSTERDAM - Trijntje Oosterhuis heeft in februari van dit jaar al eens geklaagd over haar man Sander van den Eeden.

Dat vertellen insiders aan De Telegraaf.

In het Amsterdamse Paradiso luchtte Oosterhuis tijdens een optreden van D'Angelo haar hart tegenover Candy Dulfer. "Sander wil bij me weg. Hij heeft een ander", zou de zangeres hebben gezegd. "Ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan."

Toch hield Oosterhuis het vol met Van den Eenden, terwijl het aanstaande Hoofd Informatieve Programma's van de VARA tegelijkertijd de bloemetjes buiten zette met collega Larissa van den Bemt.

Hij zou zelfs regelmatig bij haar zijn blijven slapen. Vermoedelijk pikte Oosterhuis veel omdat ze het beste wilde voor haar zoontjes Jonas (7) en Marijn (8).

Uit haar doen

"Ze was de afgelopen tijd al flink uit haar doen", vertelt een anonieme bron uit de televisiewereld. "Iedereen kon zien dat het tussen haar en Sander al een tijdje niet meer lekker liep."

Het lijkt er op dat het jurylid van The Voice of Holland en Van den Eeden het toch nog een keer willen proberen. Gisterochtend werden Oosterhuis, Van den Eenden en de kinderen 'gezellig stoeiend' gespot in een zwembad in Amsterdam. Alle betrokkenen houden de lippen stijf op elkaar.