AMSTERDAM - Jennifer Lopez is er nog niet uit of ze terugkeert voor het nieuwe seizoen van American Idol.

De 42-jarige zangeres heeft naar verluidt nog geen keuze gemaakt of ze voor de derde keer plaatsneemt achter de jurydesk.

Lopez neemt pas een beslissing als ze klaar is met haar concerttoer met Enrique Iglesias, laten ingewijden van Lopez weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Jennifer zou willen weten 'hoe de dingen ervoor staan in haar leven' na afloop van de concerten.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres op het laatste moment laat weten of ze terugkeert voor een nieuw seizoen van American Idol. Vorig jaar wachtte Lopez tot kort voor de opnames met een bevestiging van haar deelname.

Twee seizoenen

Televisiezender Fox, die het programma uitzendt, zou Lopez in ieder geval wel weer als jurylid in American Idol willen hebben. Lopez was twee seizoenen achter de jurydesk te zien met Randy Jackson en Steven Tyler. Of die twee zangers in het twaalfde seizoen weer hun opwachting maken is nog onbekend.

Eerder gingen de geruchten dat Adam Lambert plaats zou nemen achter de jurydesk. De zanger werd bekend toen hij in 2009 op de tweede plaats eindigde bij American Idol.