AMSTERDAM - Rafael van der Vaart heeft er geen enkel probleem mee dat zijn vrouw in ondergoed over een catwalk paradeert. 

Sylvie, die tijdens de Fashion Week in Berlijn debuteerde als lingeriemodel, vertelt Grazia dat ze nooit discussies met haar man heeft gehad over de show. "Hij is heel trots op mij", glundert ze.

"Natuurlijk is Rafael zich ervan bewust dat anderen mij zien, maar een discussiepunt is het nooit geweest." Sterker nog, de voetballer genoot van zijn schaars geklede vrouw.

Jarretels

"Rafael loves jarretels. Zo ziet hij mij het liefst. Het is toch de ultieme fantasie als een vrouw in kousen en jarretels op je wacht. Ik sta echter niet elke avond in de steigers hoor."

Niet alleen Rafael genoot van de show, ook Sylvie was in haar nopjes. Toch stond ze ook tijdens haar moment op de catwalk stil bij een moeilijke periode in haar leven, toen ze borstkanker had. "Juist op dagen zoals deze sta ik daarbij stil en neem ik een paar minuten om na te denken over toen. Hopelijk kan ik laten zien dat het mogelijk is om je leven op te pakken na kanker."

Sylvie van der Vaart in ondergoed