Froukje de Both 'best eenzaam' na breuk

AMSTERDAM - Froukje de Both voelt zich na de breuk met Jeroen te Rehorst 'best eenzaam'. "Ik doe mijn best, probeer sterk te blijven, maar het is gewoon kut."

Dat vertelt De Both aan het blad Fabulous Mama.

"Soms heb ik echt rotdagen. En ook dan probeer ik er toch maar wat van te maken. Make-upje erop en gaan! Zo ben ik gewoon."

De presentatrice en haar ex-vriend zouden maandag gaan trouwen. De twee bliezen in april hun huwelijk af, vorige maand werd duidelijk dat ze definitief uit elkaar zijn.

Dochter

Ze hebben samen een dochter van 3. De Both heeft inmiddels een relatie met haar 538-collega Niek van der Bruggen.

De presentatrice richt zich de komende periode vooral op haar dochter. "Ik wil vooral Emma een zo leuke en onbezorgde mogelijke jeugd bieden. Maar ik wil ook dat ze straks de realiteit aankan. Je kunt een kind niet in een gehucht opvoeden en nooit de stad laten zien. Je moet laten zien wat er kan gebeuren in het leven."

Geen vechtscheiding

De Both en Te Rehorst zijn overigens niet in een vechtscheiding beland. "Gelukkig niet. Dat zou ook helemaal niet passen bij de fijne relatie die we de afgelopen vijf jaar hebben gehad."

Wat er mis is gegaan houdt de presentatrice vooralsnog voor zich. "Ik wil niet ingaan op het hoe en wat, onze motivaties. Het is allemaal nog zo kort geleden, dat ik er ook amper iets over kan vertellen." Wel laat De Both los dat ze haar basis kwijt is.

"Mijn leven nam een u-turn. Het was een zware tijd. Je gezin en je relatie zijn je basis, en die is weggeslagen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie