RIJSWIJK - Badr Hari zegt niks te maken te hebben met de vechtpartij tijdens Sensation White afgelopen zaterdagavond in de Amsterdam Arena.

Dat vertelt de kickbokser en de vriend van Estelle Cruyff, die onlangs haar huwelijk met Ruud Gullit verbrak, in De Telegraaf.

Op crimesite.nl verscheen afgelopen weekend een bericht dat de 27-jarige Hari betrokken zou zijn bij een zware mishandeling van een 38-jarige man in de Amsterdam Arena.

Het incident gebeurde in een van de luxe skyboxen in het stadion waar Hari en Cruyff op dat moment waren. Het stel verliet de ruimte nadat zij van het incident hoorden.

De kickbokser is erg ontzet over de geruchten. "Ik heb niets gedaan, helemaal niets. En ik weet ook nergens van. Maar het is in Amsterdam nu al zover dat als ik langs de Arena rij, en binnenin gebeurt wat, dat ik het dan wel zal hebben gedaan!"

Vervelend

De nieuwe vriend van Cruyff zegt de beschuldiging ook erg vervelend voor haar te vinden. "Ze heeft al zoveel over zich heen gekregen de laatste weken. Ik ben er echt door aangedaan. Het is onrecht, puur onrecht."

Volgens Bénédicte Ficq, de advocaat van Hari, heeft de politie zich ook niet gemeld bij de kickbokser. Er is zelfs geen verzoek geweest om even te komen praten. "Getuigen verklaren dat hij niets heeft gedaan, maar op het wereldwijde net lijkt hij al veroordeeld."