RIJSWIJK - Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina krijgen een zoontje. Dat onthult Bettina in het AD.

De 33-jarige actrice heeft nog geen buikje maar het feit dat ze zwanger is dringt steeds meer tot haar door.

"Mijn laatste twee keer Wicked zondag waren in dat opzicht een vreemde gewaarwording. Je sluit toch een tijdperk af, want de kans is klein dat ik die musical volgend jaar nog ga doen. Het is ook een symbolisch begin van een nieuw leven.”

Het kindje laat nog even op zich wachten. Bettina is half november uitgerekend en helemaal klaar voor de baby is het koppel ook nog niet. Het stel is namelijk hard op zoek naar een nieuwe woning. "We blijven in Amsterdam, maar we willen groter wonen. De kinderkamer is er dus nog niet. Als we snel iets vinden, richten we daar de kamer in."

Naam

Volgens de blondine kijkt Jim enorm uit naar de komst van de baby. "Wat Jim betreft komt het jongetje liever vandaag dan morgen. Hij is door het dolle heen en zet alles aan de kant om mee te gaan bij bijvoorbeeld het maken van echo’s."

Dat het een jongetje gaat worden wil Bettina wel kwijt maar hoe hij gaat heten laat ze nog in het midden. "De naam weten we eigenlijk al heel lang, maar die houden we nog even voor ons hoor."