AMSTERDAM - Estelle’s baby is voor Ruud, lover Badr dolt met de Gullitkids, Doutzen heeft pech en Marco Borsato’s broer verlaat hem. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Party gaat nog even door over de zwangerschap van Estelle. Ze heeft keihard ontkend dat ze een baby krijgt van haar lover Badr.

Toch vond het blad het leuk om even uit te zoeken hoe het juridisch zit. Als het haar niet zou lukken de scheiding rond te hebben voor de bevalling, zou de wet het kind aanmerken als dat van Ruud. Badr’s baby zou dan Gullit heten.

Leuke kids

Om de scheidingsellende te ontvluchten zouden Estelle en Badr naar een 'geheime' locatie vertrekken. Dat blijkt gewoon Sardinië te zijn, verklapt Story. De kids gingen ook mee. Dat vond Ruud weer niet zo leuk, die zou ze net dat weekeinde ‘hebben’.

Op de foto's in alle bladen is te zien dat zoon en dochter Gullit de nieuwe vriend van hun moeder al helemaal accepteren. Badr slaat gezellig een arm om Joelle, en dolt wat met Maxim tijdens een potje bowlen. Volgens Weekend zag Ruud deze foto’s tijdens een rondje golfen. Hij stond met een gezicht als een oorwurm op hole 13.

Tonnen voor Tensen

De ontslaggolf bij de omroepen heeft Caroline Tensen niet te vrezen. Ze zit stevig in het zadel en is jarenlang het vaste gezicht van o.a. Postcode Loterijshow. Party schat haar vermogen op 5 miljoen euro. Per jaar vangt ze minstens een half miljoen voor de quiz 'Een tegen 100'.

Bij andere omroepen sprokkelt ze ook heel wat bij elkaar. Toen vriendlief Peter Gallas vorig jaar failliet ging, voelde ze dat vast in haar portemonnee. Maar met die paar miljoen op de bank kwam ze de klap vast snel te boven.

Doutzens pech

Wie ook niet op een eurootje meer of minder hoeft te letten, is Doutzen Kroes. Met haar looks harkte ze rond de 5 miljoen euro binnen. Ooit kocht ze een appartement in Amsterdam, als pied-a-terre. Maar nu ze man en kind heeft, voldoet de loft aan de Lauriergracht blijkbaar niet meer.

Helaas voor Doutzen krijgt ze het appartement niet verkocht. Volgens Party liet ze het eerst nog opverven en stylen, maar helaas. Nu heeft het model twee ton van de prijs afgedaan. Voor 'slechts' 775.000 euro kan iemand de trotse bezitter worden van Doutzens huis aan de gracht. Alleen jammer dat ze er nooit zelf heeft gewoond, dat zou het meteen meer waard maken.

Jut en Jul Sneijder

Wesley Sneijder en Yolanthe zijn op vakantie. Na het fiasco op het EK was Wes vast heel hard aan ontspanning toe. Saampjes slenteren ze gezellig over straat, zien we in Privé. Maar wie ze ziet lopen, zou ze niet herkennen als ‘jet-setters’. Het zijn net Jut en Jul. Wesley met ontbloot bovenlijf, slobberbroek, petje en witte gympen.

Yolanthe met zo’n zelfde petje, paardenstaart, een legging met daarboven een vormeloos verwassen hemd. Om het vod nog wat model te geven, propte ze een punt in het elastiek van de legging. Ze zouden zó van de camping kunnen komen.

Het is dat Yo een Chaneltasje draagt en wij weten dat het wel een echt exemplaar zal zijn, maar anders zou je deze toeristen geen blik waardig keuren.

Broer Borsato

Zanger Marco Borsato heeft een broer. Deze Armando was maar liefst 16 jaar de persoonlijk assistent van Marco. Toen Marco net doorbrak met ‘dromen zijn bedrog’ kreeg hij het zó druk, dat hij zijn broer om hulp vroeg. Die vertrouwde hij immers.

Broer Armando draaide jarenlang de hele Borsato-fabriek. Recent heeft hij echter ontslag genomen. Armando is een eigen bedrijf gestart dat artiesten begeleidt. 'Ik vaar mee op de roem van mijn broer', beaamt hij in Story. Dat, plus de achternaam Borsato, zorgt voor een goede kans van slagen van het bedrijf.

Na broer Marco volgde Trijntje Oosterhuis en Jurk! van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Om elkaar niet te veel te missen, bellen de broers elke dag gezellig met elkaar.