LOS ANGELES - Paris Hilton heeft een fotograaf aangevallen in een parkeergarage in Hollywood.

Hoewel het er in eerste instantie op leek dat de hotelerfgename zelf het slachtoffer was, laten videobeelden op de website van Radaronline iets heel anders zien.

Op de beelden is duidelijk te zien hoe de paparazzi, Billy Barrera, de blondine aanspreekt en haar volgt met zijn camera. Ineens probeert Hilton zijn camera af te pakken en lijkt het erop dat zij hem slaat.

Barrera begrijpt er helemaal niks van. "Ik kwam Paris toevallig tegen in de parkeergarage terwijl ik bij de première van de film van Katy Perry was. Toen ik haar zag, deed ik mijn camera aan. Ik had niet verwacht dat ze me zou aanvallen. Ik heb haar al vaak gefilmd en ik ben altijd aardig tegen haar.

Bekijk de beelden

Barrera is ervan overtuigd dat Hilton dacht dat hij iets had opgenomen wat ze graag verborgen wilde houden. "Paris gedroeg zich alsof ze onder invloed van drugs was. Ik heb veel mensen gezien die onder invloed waren en Paris is een van hen", aldus de fotograaf.

Volgens hem bleef het hier niet bij, want niet alleen de blondine, maar ook haar vrienden vielen hem aan. "Terwijl zij dit deden, wist ik op de volgende verdieping van de garage te komen. Daar riep ik om hulp en toen kwamen er andere fotografen."

Juridische stappen

De fotograaf denkt erover om juridische stappen te nemen tegen de hotelerfgename. "Het is niet mijn stijl, maar eerlijk gezegd heb ik veel pijn", laat paparazzo Billy Barrera weten aan de entertainmentzender E! "Mijn nek en oren doen veel pijn."