HOOFDDORP - Als het misgaat tussen Estelle Gullit en haar nieuwe liefde Badr Hari, dan staat Ruud Gullit voor haar klaar.

Dat vertelt de oud-voetballer in weekblad Story.

Ruud Gullit deed zijn ex onlangs een bijzondere belofte. "Luister, ik weet dat je verliefd bent op Badr. Op dit moment zit je op een roze wolk. Maar hoe lang kennen jullie elkaar nou? Dus mocht er ooit een moment komen dat het om welke reden ook niet oké voelt, bel mij dan direct! Desnoods kom ik je meteen halen", zei hij nadat de twee hadden besloten om voorgoed uit elkaar te gaan.

"Die belofte heb ik niet gedaan om Estelle terug te winnen, daarover wil ik duidelijk zijn. Ons huwelijk is voorbij, en dat blijft ook zo", legt Gullit uit.

"Maar dat wil niet zeggen dat ik mijn ogen sluit voor haar situatie, en vooral die van onze kinderen. Die zijn er immers ook bij betrokken. Ik zal mij volledig verantwoordelijk voor hen blijven voelen, ook al kan ik er nu niet altijd meer bij zijn."

Respect

De voetballer lijkt het beste met zijn ex voor te hebben. Hij heeft Badr Hari zelfs in een persoonlijk gesprek duidelijk gemaakt dat de kickbokser haar met respect moet behandelen. "Gaat het je alleen om een paar pikante nachten, dan zou ik dat heel erg vinden. Ze blijft wel de moeder van mijn kinderen."

De voormalige tortelduifjes hebben samen twee kinderen, dochter Joelle en zoon Maxim. Ze waren 12 jaar getrouwd.