AMSTERDAM - Ben Saunders en Yvonne Coldeweijer alias Keet zijn al een tijdje een stel. "Ben is veel liever dan hij eruit ziet. Hij is echt teder."

Dit zegt Coldeweijer woensdag in De Telegraaf. Saunders vult aan: "Als ik echt serieus met een vrouw ben, doe ik heel afwachtend en voorzichtig. Dat is wat anders dan als je als vrijgezel een avond plezier wilt maken met een vrouw."

Hun kennismaking ging dan ook heel geleidelijk. "We praatten op Twitter, spraken wat af en uiteindelijk belandden we in de Melkweg. Waar zij mij begon te zoenen. Dat vond ik zo leuk!"

"We draaiden er ook zo omheen", gaat Coldeweijer verder. "Ik vond het fantastisch beleefd van je, maar werd ook ongeduldig. Het was na de finale van The Voice Kids. We gingen samen uit, ik belandde achterop de fiets van Ben en we zongen dat nummer van Gers Pardoel, Bagagedrager. Heel romantisch, ik liet mezelf gaan."

Toekomst

Het stel praat ook over de toekomst. "Ik ben voorzichtiger dan Ben, wil het rustig aan doen. Zijn familie heb ik wel ontmoet, omdat Dean en zijn vader ook bij optredens zijn. Maar ik heb hem nog niet mee naar huis genomen.

"Het duurt even voor je zo’n heftig getatoeëerde man mee naar huis durft te nemen. Ik wil ook niet dat hij mijn naam toevoegt aan de tientallen tatoeages op zijn lijf. Ik wil in zijn hóófd wonen. Dát is bijzonder. Ik wil dat speciale plekje."