AMSTERDAM - Froukje de Both en Niek van der Bruggen geven toe dat ze verliefd zijn. Nadat de relatie van De Both op de klippen liep, ging het gerucht dat zij en haar Radio 538-collega het samen gezellig zouden hebben.

Van een relatie wil Van der Bruggen nog niet spreken. "Wij vinden elkaar gewoon heel leuk", vertelt hij in de radioshow van collega Ruud de Wild. "Ik bedoel, er is veel gebeurd. Dit moet je even stap voor stap aanpakken."

Wel geeft de 29-jarige dj toe dat de twee verliefd zijn. "Ja, ik denk het wel. Ik wel, tenminste. Er hebben meerdere mensen mee te maken, dus je gaat het niet van de daken schreeuwen." Van der Bruggen benadrukt dat hij nooit met De Both heeft gerommeld toen zij nog bij haar ex was. "Pas daarna."

De Both wil niet te veel kwijt over de kwestie, maar bekent wel dat ze vlinders in haar buik heeft. "Het enige wat ik erover wil zeggen, is dat we het leuk hebben en dat we het rustig aan doen, stap voor stap", laat ze weten aan RTL Boulevard.

Ook zij beklemtoont dat ze niet met Van der Bruggen is vreemdgegaan tijdens haar vorige relatie. "Ondanks dat we elkaar al jaren kennen in verband met ons werk, is dit pas ontstaan nadat de relatie met Jeroen is beëindigd."

De 40-jarige Froukje bracht vorige week naar buiten dat haar relatie met Jeroen te Rehorst, met wie ze dochter Emma kreeg, voorbij is. De twee bliezen eerder hun voorgenomen huwelijk af.