AMSTERDAM - Bobbi Kristina kan niet goed overweg met haar stiefmoeder.

Daarom woonde ze de bruiloft van haar vader Bobby Brown en Alicia Etheridge niet bij, verklappen ingewijden aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

"Bobby heeft er alles aan gedaan om haar naar de bruiloft te krijgen", weet de bron. "Maar Bobbi Kristina liet weten geen fan te zijn van Alicia. Bovendien heeft ze het te druk met de opnamen van haar realityshow."

Bobbi Kristina, de 19-jarige dochter van Brown en Whitney Houston, wordt na de dood van haar moeder gevolgd voor een eigen show.

In die realityshow is ook Whitneys zus Pat te zien. Zij heeft Bobbi Kristina onder haar vleugels genomen en probeert haar op het rechte pad te houden. "Pat is niet gecharmeerd van Bobby Brown en was blij dat Bobbi Kristina niet naar de trouwerij ging", weet de ingewijde. "Ze heeft het gevoel dat Bobby van zijn dochter wil profiteren."

Triest

Bobby Brown heeft nooit een goede relatie gehad met zijn dochter, de twee hadden jaren geen contact. Brown probeert weer een band op te bouwen met de tiener, maar dat gaat niet van een leien dakje. "Het is triest, maar ze kunnen gewoon niet met elkaar door een deur", zegt de bron. "Dat Bobbi Kristina niet op de bruiloft was, helpt ook niet."