LONDEN - Kanye West laat het geld rollen tijdens zijn Watch The Trone-tour.

Dat schrijft de Daily Mirror. De rapper had net een optreden achter de rug in de Britse plaats Sheffield. De volgende stop in de concertreeks was Birmingham, slechts 135 kilometer verderop. De nieuwe liefde van Kim Kardashian was echter niet van plan deze afstand af te leggen met de trein of auto.

De rapper spendeerde maar liefst 8.000 pond (bijna 10.000 euro) om van A naar B te komen. West vertrok met een privéjet vanuit Sheffield.

Aangekomen op het lokale vliegveld, werd de compagnon van Jay-Z opgehaald in een peperdure Mercedes en naar het 5-sterren Hyatt hotel gebracht.

Rozen

In het luxe hotel gaf de ster in slechts 13 uur een slordige 5.500 pond (6850 euro) uit, weet een bron. West nam zijn intrek in de duurste suite van het hotel en wilde twee dozijn witte rozen in zijn kamer speciaal voor Kardashian.

De bloemen moesten net boven de vaas uitkomen, omdat de rapper een hekel heeft aan hangende bloemen. Vervolgens bestelde de rapper 50 repen witte chocolade voor zijn vriendin.

Uiteraard moest de entourage van West en Kardashian ook ergens verblijven, dus boekte West nog eens acht extra kamers. Tot slot was het tijd om drankje te doen aan de bar. De rapper trakteerde zijn gevolg op flessen wodka en tequila, waarvoor hij een rekening van 1.800 pond (2240 euro) kreeg gepresenteerd.