AMSTERDAM - John Travolta heeft weer een aanklacht aan zijn broek hangen omdat hij een man zou hebben aangerand.

Een medewerker van een cruiseschip zou drie jaar geleden door de 58-jarige acteur zijn lastiggevallen. Eerder dienden ook twee masseurs een aanklacht in wegens aanranding.

Fabian Zanzi beweert dat Travolta om een nekmassage vroeg, toen Zanzi hem eten kwam brengen op zijn kamer van het cruiseschip.

Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Vervolgens zou de acteur zijn badjas hebben laten vallen en Zanzi naakt, dwingend hebben omhelsd.

Geld

Travolta zou Zanzi na het incident twaalfduizend dollar hebben aangeboden, zodat hij zijn mond zou houden. Ook van het management van het cruiseschip mocht hij nooit over de vermeende aanranding praten. De eis van Zanzi is niet bekend.

Travolta is de afgelopen tijd door zeven mannen beschuldigd van aanranding. Twee mannen dienden een aanklacht in, maar deze kwamen te vervallen omdat zij wisselden van advocaat. Bronnen beweren dat de acteur buiten de rechtszaal om probeert te schikken met de slachtoffers.

De acteur trouwde in 1991 met actrice Kelly Preston, met wie hij drie kinderen kreeg. Al jaren gaan geruchten dat Travolta homoseksueel is.