AMSTERDAM - Kim Kardashian moet voorlopig niet denken aan een huwelijk met Kanye West. De realityster, die in scheiding ligt met Kris Humphries, is nog niet toe aan een nieuwe echtgenoot.

"Ik denk niet aan een huwelijk, het is goed zoals het nu gaat", vertelt ze in een interview met Oprah. Kardashian en West waren zes jaar bevriend voordat zij een relatie kregen. "We hebben altijd al een klik gehad en opeens sloeg de vonk over."

De Keeping Up with the Kardashians-ster vindt het fijn dat West al veel over haar wist voordat ze een relatie met hem kreeg. "We respecteren en begrijpen elkaar." Volgens Kardashian hebben zij en West veel raakvlakken. "Ik heb mijn vader verloren en hij zijn moeder."

De geruchten dat Kardashian en West een relatie hebben deden in april al de ronde. Vorige maand bevestigden ze dat ze een stel zijn.

Kardashian was vorig jaar 72 dagen getrouwd met basketballer Kris Humphries. De basketballer wil het huwelijk nietig laten verklaren. Volgens hem trouwde Kardashian alleen vanwege de publiciteit.