LONDEN - Brad Pitt en Angelina Jolie zijn bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk, maar in tegenstelling tot de vele geruchten willen de twee een kleine intieme bruiloft in Engeland.

Zo vertelt een bron aan de Daily Star. "Ze willen het officiële gedeelte in het geheim doen met alleen hun kinderen en hun familie."

"De twee kijken naar dezelfde plek als waar Charles en Camilla en Elton John en David Furnish elkaar het jawoord gaven. Daar worden namelijk ook huwelijken gesloten tussen mensen van een gelijke sekse en dat vinden Brad en Angelina heel belangrijk."

Hoewel het celebritykoppel eerder nog plannen had om op de Bahamas in het huwelijksbootje te stappen, lijkt het er nu dus op dat het toch Engeland gaat worden.

Volgens de insider is de keus hierop vooral wegens praktische redenen gevallen. "Ze werken momenteel beiden in het land, dus het is vooral makkelijker. Ze hebben nog geen datum, maar ze willen het gewoon tussendoor doen met zo min mogelijk gedoe eromheen."

Chateau Miraval

Maar de vrienden van het tweetal hoeven niet bang te zijn dat ze nu een feestje mislopen, want Pitt (48) en Jolie (37) willen na de huwelijksceremonie een feest geven in hun kasteel Miraval in Zuid-Frankrijk.

De twee leerden elkaar kennen in 2005 op de set van Mr. en Mrs. Smith en niet veel later was Brangelina een feit. De twee hebben samen zes kinderen: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Knox en Vivienne.