AMSTERDAM - De producenten van de tv-film Liz & Dick zijn erg bezorgd over de perikelen van hoofdrolspeelster Lindsay Lohan.

Ze maken zich vooral zorgen over het ongeluk waarbij Lohan betrokken was. Bronnen rond de productie beweren tegenover de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat de producenten de afgelopen weken in alle staten waren.

De 25-jarige actrice botste eerder deze maand met een gehuurde auto tegen een vrachtwagen. Daarna loog ze tegen de politie dat zij niet achter het stuur had gezeten, maar later kwam ze daarop terug.

Verzekering

Door het akkefietje zou de verzekeringsmaatschappij van de film niet over de brug willen komen. De actrice had van de verzekering niet eens achter het stuur mogen kruipen, omdat ze eerder al een gevaar op de weg is gebleken.

Daarnaast zou Lohan kunnen worden aangeklaagd voor het liegen tegen de politie. De actrice stort zich ook graag op het nachtleven en daar zijn de producenten ook al niet gerust op. Lohan kreeg vorige week nog bezoek van een paar ambulancebroeders omdat ze oververmoeid was.

Liz & Dick gaat over het leven van de filmsterren Richard Burton en Elizabeth Taylor, die twee keer met elkaar trouwden. Wanneer de film op televisie komt, is nog niet bekend.