LOS ANGELES - Katy Perry wil naar verluidt ‘een carrièrepauze’ inlassen.

De 27-jarige zangeres is volgens de Daily Mail uitgeput en zou de tijd willen nemen om haar hart te laten helen.

Perry heeft sinds haar breuk met Russell Brand in januari vrijwel non-stop gewerkt en zoekt nu rust om haar liefdesverdriet te verwerken.

De Amerikaanse popster promoot momenteel haar documentaire Katy Perry: Part Of Me met emotionele beelden van de nasleep van de breuk met Brand.

Door het vele promotiewerk wordt Perry constant geconfronteerd met de pijnlijke scheiding en worden daardoor steeds oude wonden opengehaald. Aldus de Daily Mail.

Emotionele beelden

Tijdens een interview met talkshowhost Jay Leno vorige week vertelde Katy openlijk over haar beslissing om de emotionele beelden in de documentaire op te nemen.

“Het is niet prettig om mezelf terug te zien terwijl ik huil of een moeilijk moment heb, maar ik denk dat mensen de film meer zullen waarderen wanneer ze me zowel op mijn diepste als op mijn hoogste punt te zien krijgen.”

Perry vervolgt: “Ik denk dat als ik deze beelden had weggelaten, mensen zouden zeggen: ‘Hey, dat is vreemd, ik weet dat er in die periode nog iets anders speelde in haar leven’.”