AMSTERDAM - Het werd op een gegeven moment "onvermijdelijk" dat Estelle Gullit en Badr Hari een relatie met elkaar kregen.

Dat zegt de kickbokser zaterdag in De Telegraaf. "Het woord onvermijdelijk zegt het al; je kiest voor elkaar", aldus Hari.

"Ze is geweldig", zegt hij in de krant over Estelle. "Wat een ontiegelijke humor heeft ze, en wat een prachtige vrouw; 1.80 meter gratie."

Badr Hari en Estelle leerden elkaar kennen toen zij een interview met hem deed voor het blad Beau Monde. De twee hielden daarna contact via Skype. "Ik merkte na een tijdje dat zich gevoelens begonnen te ontwikkelen", vertelt de kickbokser.

"Ik betrapte mezelf erop dat ik het, na een dag trainingskamp in Los Angeles, leuk vond om met haar te praten. Al was het van een afstand. En ik merkte aan haar woorden dat zij dat ook vond."

Dochter

In De Telegraaf staan de eerste foto's van Badr Hari en Estelle samen. "We hebben al wat vrienden van elkaar ontmoet", zegt Hari. "En haar twee kinderen natuurlijk, die echt ontzettend leuk zijn."

Zelf is Badr Hari net vader geworden. De moeder van zijn dochter en hij besloten al eerder niet samen door te gaan. "Dat was een beslissing waar we beiden achter stonden. Ik bezoek mijn kind en de moeder regelmatig. En dat was al voordat Estelle in beeld kwam, zij mag daarom ook nooit de schuld krijgen!"