AMSTERDAM - Ruud bespioneerde Estelle, haar lover Badr moet stoppen met vechtsport, Mabel op royal wedding, Froukje is een cougar en Chantal wordt Rachel. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Is het nou een vechtscheiding tussen Ruud en Estelle? Of ‘blijven ze vrienden’, zoals dat heet. Alle bladen staan bol van de verhalen over de scheiding van de twee.

Ruud zou altijd vriendinnetjes hebben, Estelle is recent verliefd geworden op een bokser.

In Story biecht Ruud op dat hij Estelle heeft bespioneerd toen hij overspel vermoedde. Met afluisterapparatuur ving hij een gesprek op tussen Estelle en haar moeder.

Sukkel

Daarin werd hij een sukkel genoemd. ‘Ik werd bruutweg uitgelachen in mijn eigen huis’ tiert de oud-voetballer. Ook betrapte hij zijn vrouw toen die zogenaamd met Leco naar Ibiza was. In werkelijkheid was ze met lover Badr in Marokko. Vanachter een vuilcontainer bespioneerde hij Estelle op Schiphol.

In Privé vertelt Estelle dat ze het zat was om bedrogen te worden en dat zo de verliefdheid voor de vechtsporter toe kon slaan. Party weet te melden dat Ruud momenteel een affaire heeft met een dame die een paar cafées bezit. Al met al geen frisse vrolijke boel in Huize Gullit en die scheiding snappen we dan ook wel.

Geen klappen meer

Nu Estelle het met een bokser doet, hebben ze good old Arnold Vanderlyde weer eens opgetrommeld.

In Privé vertelt de voormalig Olympische kampioen boksen dat hij blij is dat hij is gestopt. Toen hij nog bokste was minder bekend dat je van al die klappen op je kop niet echt gezonder wordt.

Muhammed Ali is er een schuifelende parkinsonpatient door geworden. Arnold geeft tegenwoordig lessen in levensmotivatie. Het is te hopen voor Estelle dat haar lover Badr ook tijdig stopt met vechten, wil ze niet over een paar jaar met een geesteszieke oud-bokser thuiszitten.

Royal wedding

Een royal wedding van de Oranjes en Mabel was er bij. Het nichtje van Beatrix, Carolina, trouwde in Italie met de steenrijke Albert Brenninkmeijer. Zowel het prinsesje als de C&A-telg zijn al 38 - zou het een ‘moetje’ zijn van een ‘laatste kans kind’?. Veel leden van de koninklijke familie waren present.

Maurits en Marilene, Margarita, Laurentien en Constantijn, Bea en haar zussen en Alexander en Maxima. Zelfs Mabel was uit Londen komen overvliegen. Friso ligt daar nog steeds in het ziekenhuis.

Mr. Pieter van Vollenhoven was afwezig. Grappig genoeg gaven alle bladen een andere reden: rugpijn, knie-problemen en een ontstoken voet. We hopen niet dat hij het alledrie heeft.

Froukje dumpt bruidegom

In Weekend lezen we waarom het huwelijk van Froukje de Both en DJ Dekky is afgeblazen. Sterker nog: de hele relatie is afgelopen. De twee hebben samen een dochtertje. Weekend ontdekte dat Froukje een affaire is begonnen met een 12 jaar jongere jongen.

Haar verloofde Jeroen te Rehorst is 9 jaar jonger dan Froukje. Omgekeerde wereld voor ‘cougar’ Froukje dus. Meestal dumpt de man zijn echtgenote omdat hij haar te oud vindt. Nu blijkt Jeroen te zijn ingeruild voor een jonger exemplaar.

Chantal wordt Rachel

Chantal Janzen gaat de rol van Rachel Hazes spelen in de musical over zanger André. In de musical ‘Hij gelooft in mij’ gaat het om de relatie tussen Rachel en André, die soms behoorlijk explosief kon zijn.

Party vindt het moeilijk voor te stellen hoe Chantal tot Rachel transformeert. Chantal is blond, slank en bleek. Rachel is voluptueus en immer donkerbruin gezonnebankt. Daar zullen de visagistes en schminkdoos nog een hele klus aan hebben.

Plofkop Bonnie

Party weet het zeker: Bonnie St. Claire is weer aan de drank. Van ‘naaste buurtgenoten‘ hoorde het blad dat de zangeres weer volop naar de fles grijpt. Vanwege een lever-aandoening moet Bonnie droog staan, maar ze is weer gezwicht. Het bad toont foto’s van Bonnie met een ‘plofkop’.

Bonnie reageert zelf niet, haar manager erkent dat ze wat dikker is geworden maar drinken doet ze zeker niet (te veel), ze heeft nog 5 tot 10 optredens per maand.

Of de gewichtstoename te maken heeft met medicijnen, kan de manager niet zeggen, dat vindt hij te persoonlijk om aan Bonnie te vragen. Maar als hij dat al niet weet, dan weet hij toch ook vast niet of ze weer aan de zuip is.