AMSTERDAM - José Hoebee krijgt een nieuwe tegenslag te verduren. De ex-Luv'-zangeres verloor vorige week haar man aan de gevolgen van kanker en nu zit ook haar zoon Tim ziek thuis, schrijft De Telegraaf.

De 26-jarige Tim heeft al dagenlang last van een aanval van cyclisch braken. Volgens José is hij er zelfs zijn baan bij het leger door kwijtgeraakt.

"Tim is een grote steun voor me geweest in de weken voor Wills overlijden. Want op advies van de dokters hadden we Will helemaal niet verteld dat hij ging sterven. Zo moeilijk was het je mond te houden tegen de man met wie je meer dan dertig jaar dag en nacht samen was."

Juist nu ook Tim zo ziek is, voelt José het verlies van haar man nog meer. "Ik denk iedere keer de sleutel in de voordeur te horen. Hij was intens verdrietig geweest als hij had geweten dat hij niet meer voor ons zou kunnen zorgen."

Om het in de toekomst wat makkelijker te krijgen gaan José en Tim waarschijnlijk snel hun woning in het Belgische Lommel verruilen voor een huis in Nederland.

"In het Gooi heeft Will allemaal familie wonen en daar gaan we in de buurt iets zoeken. Ik wil een beetje dicht bij het werk zitten. Want ik moet toch weer aan de bak voor brood op de plank. Ik ga weer zingen. Niet met Luv', maar gewoon solo. Ik wil een cd opnemen of zo."

Een rentree met Luv' lijkt er dan niet in te zitten, maar ze heeft nog wel contact met Patty Brard en Marga Scheide. "Patty heeft Tim en mij zelfs voorlopig een etage in haar eigen huis aangeboden. Maar ik weet nog niet of we dat doen. Marga belt regelmatig en Bonnie St. Claire ook. We zijn toch zangeressen van een generatie. Hartverwarmend dat ze er zijn voor mij."