AMSTERDAM - Ruud Gullit voelde de laatste tijd dat er iets was met zijn vrouw Estelle. Om zeker te weten dat zijn gevoel dat zij een ander had juist was, luisterde hij haar af.

Zo ontdekte hij dat zij vreemdging met kickbokser Badr Hari. Dat vertelt de voormalig voetballer in de Story.

Gullit zegt in het blad dat Estelle stiekem deed met haar mobiele telefoon. Dat vertrouwde hij niet. In het interview vertelt hij dat hij vervolgens 'bepaalde maatregelen' nam, om 'thuis alles te kunnen volgen wat er besproken werd als ik er zelf niet bij was'. Hij wilde er ook achterkomen wie van hun vrienden en familieleden hij wel en niet kon vertrouwen.

Zo ontdekte hij dat zijn vrouw niet een weekend naar Ibiza was met Leco van Zadelhoff, zoals ze had gezegd, maar in Marrakech met Badr Hari. Naar eigen zeggen keek hij vanachter een vuilcontainer toe hoe Estelle aankwam op Schiphol.

Sukkel

De sportman zegt in het tijdschrift dat hij zijn geliefde met zijn bevindingen confronteerde, maar dat ze alles ontkende. Dankzij de eerder genoemde 'maatregelen' hoorde hij later hoe Estelle alle intieme details van het tripje met de bokser besprak met haar moeder.

Volgens Gullit lachten zijn vrouw en schoonmoeder hem achter zijn rug uit en werd hij een sukkel genoemd. Die dingen vond hij, zo geeft hij aan, erger dan het bedrog zelf.

Eenzaam

De oud-voetballer geeft toe dat hij ook misstappen heeft begaan tijdens de zestien jaar durende relatie, maar dat dat mede komt doordat hij eenzaam was in zijn huwelijk. Hij suggereert dat voor zijn aanstaande ex 'niets goed genoeg lijkt'. Toch zegt hij ook dat hij haar en Badr het allerbeste gunt nu hij van Estelle gaat scheiden.

Ooit nog een keer trouwen, wil Gullit niet. Hij wil vooral genieten van alle kinderen uit zijn drie huwelijken.