LOS ANGELES - De advocaten van Kris Humphries gaan Kim Kardashian flink aan de tand voelen over de uitspraken die ze deed tijdens haar interview met Oprah Winfrey.

Dit meldt Radaronline. Toen Oprah vroeg of ze van tevoren twijfels had over haar huwelijk met de basketballer, zei Kim: "Ik was er niet mee bezig, maar iedereen om me heen wel. De avond van tevoren vroeg mijn moeder: 'Wil je ermee stoppen? Je bent jezelf niet.' Maar ik zei nee en werd boos. 'Hoe durf je?', dacht ik."

Volgens een bron bevestigt dit de vermoedens van Kris dat het huwelijk vals was. "De advocaten zullen Kim aan een kruisverhoor onderwerpen over dat gesprek met haar moeder. Wat werd er precies gezegd en waarom zei ze dat tegen haar dochter? Kims verklaring slaat nergens op. Er is veel meer aan de hand dan mensen weten en Kris wil antwoorden."

Enorm

Volgens de bron helpt het interview Kris' advocaten enorm bij het voorbereiden van de zaak. Ze kunnen dan ook niet wachten op deel 2, dat volgende week wordt uitgezonden op Oprah's zender OWN.

Humphries en Kardashian waren 72 dagen getrouwd, toen de socialite de handdoek in de ring gooide.