LOS ANGELES - Een vierde vrouw die gewond is geraakt door de aanvaring tussen Chris Brown en Drake, beweert dat Drake de schuldige is.

Door hem werd het gevecht in gang gezet en raakten verschillende onschuldige mensen gewond, zegt Vladimira Brace tegen TMZ.

De vrouw was op 13 juni ook aanwezig in de W.i.P.-club in New York. Door de chaos die ontstond, heeft ze nu rugklachten en diverse blauwe plekken en verwondingen.

Advocaat

Inmiddels heeft ze een advocaat in de arm genomen, die haar moet helpen in een rechtszaak tegen Drake. De advocaat stelt dat Drake heeft aangezet tot de vechtpartij met Chris. Zijn acties waren de oorzaak van het geweld.

"Mijn cliënt heeft een aantal leden van Drakes entourage geobserveerd en zag ze roekeloos flessen champagne gooien zonder daarbij rekening te houden met het welzijn van onschuldige omstanders", zo staat in de brief. Bovendien zou de nieuwe liefde van Rihanna al vaker vrouwen hebben verwond. In de club zouden opnieuw veel onschuldige vrouwen gewond zijn geraakt.

Bronnen rond Drake vinden de beschuldigingen belachelijk. De zanger zou alleen een paar beveiligingsmensen bij zich hebben gehad, en nooit eerder vrouwen hebben mishandeld.